Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

EVO ŠTA SE DEŠAVA KADA PIJETE SODU BIKARBONU SVAKI DAN

Sigurno ste čuli za sve dobrobiti sode bikarbone, a sada je došlo vreme i da ih isprobate!

Soda bikarbona je veoma jeftina, ali može da bude moćan saveznik vašem zdravlju! Postoje brojni domaći recepti sa sodom bikarbonom koji se koriste za sve od prehlade do nekih ozbiljnijih zdravstvenih problema.
Može da se primjenjuje za sprečavanje dijareje, smanjivanje kiseline u želudcu, tretiranje čira, i sl. Takođe može da spriječi formiranje kamena u bubrezima i infekcije bešike.

Pored unutrašnje primjene, soda bikarbona može da se koristi za različite preparate koji čiste kožu i čine je sjajnom i zdravom. Čak i za neke obične tegobe, poput bolova u mišićima poslije napornog treninga možete da primjenite sodu bikarbonu i da riješite problem.

Ukoliko vas muče gljivice na noktima, samo nanesite malo sode bikarbone na četkicu za nokte i dobro ih istrljajte.

Probajte sve dobrobiti sode bikarbone i uočićete pozitivnu promjenu!

Izvor: žena


Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!
  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala svjetlo-dunjaluka.com
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal svjetlo-dunjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.