Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

Izjava poznatog glumca o prelasku na islam

12088033_605608626244915_4929880590892246523_nKako prenose mediji Jean-Claude Camille François Van Varenberg, poznatiji kao Jean-Claude Van Damme je prešao na islam. Naime, poznatom glumcu je ponuđena uloga u filmu gdje omalovažava muslimane. Poznati glumac je odgovorio, citiramo: “Dobio sam ponudu za film u kojem se omalovažavaju muslimani, pitao sam ih zašto želite da glumim u takvom filmu, no odgovor nisam dobio.To me ponukalo da istražim malo tu vjeru i doznao sam da je islam vjera bez premca i odao sam se Allahu. To se nekima ne dopada al ja se sad osjećam puno hrabrim i smirenim jer volim Allaha. Od sada trudiću se da budem samo dobar čovjek”.

Mora se priznati da se ovaj glumac povukao, nije aktivan u filmskoj industriji kao nekad, možda je ovo razlog. I na kraju ako ovo nisu samo špekulacije, sve što možemo reći je Allah daje uputu kome On hoće.

svjetlo-dunjaluka.com

 


Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!
  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala svjetlo-dunjaluka.com
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal svjetlo-dunjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.