Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

Pranje kose utorkom

Pitanje:

Esselamu alejkum!

Imam jedan problem već evo osam ili devet godina ali kome god sam ispričala rekao mi je da se glupiram osim mojih ukućana jer oni znaju o čemu se radi. Problem je da kada god kosu operem utorkom glava me boli sve dok ponovo ne operem kosu, a taj bol je tako jak i intenzivan da na kraju dovede do povraćanja i takvih bolova da ne mogu funkcionisati nikako. Ne vjerujem u gatke nikakve ali stvarno me zanima je li moguće da tu nešto ima. Ispočetka sam mislila da mi se čini i da samo to umišljam ali evo i poslije toliko vremena još uvijek je isto. Da li imate možda neki odgovor na ovo moje stanje?

 

Odgovor:

Esselamu alejkum!

Pranje kose utorkom ili u bilo koji drugi dan nije zabranjeno. Ostalo je u sferi nagađanja i umišljanja. Kako nije ni naređeno da se u to vrijeme mora prati kosa, izbjegavajte taj postupak u to vrijeme, ako je praksa pokazala da Vam šteti. Nije dopušteno vjerovati da se ti simptomi javljaju samo zbog pranja kose utorkom.

rijaset.ba


Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!
  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala svjetlo-dunjaluka.com
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal svjetlo-dunjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.