Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

ZANIMLJIV DOGAĐAJ KOJI SE DESIO NUMAN ALI KANU

Moj najmlađi sin Khalid je star sedmicu dana i još je na intezivnoj njezi pa vas molim da molite za njega. Ima problema sa srcem, ubrzan rad srca, krvni pritisak. Sinoć sam sjedio s njim i učio sam mu Kur’an. Intezivna je bila puna beba koje imaju probleme sa srcem, da ih Allah izliječi sve. Završio sam učenje i tada mi je prišla medicinska sestra i rekla mi dok sam učio Kur’an svom sinu, njegovo srce se normaliziralo zajedno sa svim ostalim srcima ostalih beba. Gledala je na mašinu i njihova srca su se normalizirala i bebe su bile u opuštenom stanju. Zahvalila mi je što sam pomogao bebama. Da nas Allah sve izliječi Kur’anom. Amin!

svjetlo-dunjaluka.com


Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!
  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala svjetlo-dunjaluka.com
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal svjetlo-dunjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.