Press "Enter" to skip to content

Aco iz Bijeljine opet vrijeđa i prijeti: “Hodža jauče k‘o da ga boli zub”

Iako zvuče strašno, ne čudi da mladi ljudi u RS-u šite ovakve poruke, s obzirom na retoriku Milorada Dodika i njegovih trabanata
Aco, mladić iz Bijeljine, koji je šokirao domaću javnost svojih videom u kojem prijeti Bošnjacima u Bijeljini i vrijeđa ih, ponovo je “aktivan” na društvenim mrežama.

Podsjećamo, u videu se “hvalio” kako šeta kroz bijeljinsko naselje u kojem živi većinsko bošnjačko stanovništvo, te prijeti da će, ako ga neko napadne zbog uvreda koje izgovara, “napraviti javnu dženazu”. Nekoliko dana nakon toga su se Aco i njegov otac putem medija izvinjavali zbog videa i poruka koje je izgovorio.

Međutim, koliko je to bilo iskreno svjedoči činjenica da je nastavio na društvenim mrežama objavljivati videa sa uvredljivim sadržajem. Tako je prije četiri dana objavio video u kojem govori o svom predstojećem putovanju u Crnu Goru. Sve vrijeme trajanja videa na njemu stoji ispisana poruka: “Ja pričam, a hodža jauče k‘o da ga boli zub”. Ne treba napominjati da se u pozadini čuje zvuk ezana.

Video možete pogledati ovdje.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *