Press "Enter" to skip to content

ACO OPET PRIJETI BOŠNJACIMA, PSUJE I POLICIJU: OTAC MU POLICAJAC PA GA ŠTITE?

Maloljetnik iz Bijeljine koji je u videima na TikToku prijetio komšijama Bošnjacima kazao je da žali zbog svojih objava, međutim, ponovo na ovoj društvenoj mreži snima prijenos ‘uživo’ u kojem veliča ratnog zločinca Ratka Mladića.

Trenutno njegov ‘live’ prijenos gleda oko 1.000 osoba, a iz svih krajeva Bosne i Hercegovine ljudi se uključuju i raspravljaju o temama koje se tiču rata, nacionalnosti i religija.

Poražavajuće je da ovaj ‘live’ traje više od sat i 20 minuta.U jednom trenutku raspravljali su o presuđenom ratnom zločinu Ratku Mladiću, mladić je kazao “Za mene je Ratko Mladić heroj”

Zatim je nastavljena rasprava u kojoj su prozivali maloljetnika iz Bijeljine zbog ranije izrečenih stavova. Bilo je i psovki.

“Dođite sutra u osam sati ispred općine, sve ću vas pobiti ispred kamere”, kazao je vidno iznerviran maloljetnik iz Bijeljine kojem je također upućeno nekoliko pogrdnih riječi i prijetnji.

Zbog užasnih psovki, govora mržnje i pozivanja na nasilje, portal Radiosarajevo.ba neće objaviti video.

Podsjetimo, ovaj maloljetnik (17) prije nekoliko dana bio je priveden od strane MUP-a RS zbog prijetnji Bošnjacima iz Bijeljine. Iako je uputio javno izvinjenje, nastavio je objavljivati sadržaje u kojima se propagira nasilje, međunacionalna mržnja i poziv na sukobe.

Njegov nalog, uprkos brojnim prijavama, još uvijek nije uklonjen sa TikToka.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *