AKO NE MOŽETE POMOĆI, VI PODIJELTE IMA NEKO KO MOŽE / IMATE LI IH SRCA IGNORISATI: Ova djeca su gladna danima! Otac bivši borac umro je od gladi i nepravde ne dozvolite da i mi umremo..

Samohrana maka i troje gladne djece nalazi se na ivici egzistencije. Uslovi u kojima žive ova djeca su jadna.

Ko nije u stanju pomoći neka bar podijeli na svoj zid, možda se nađe neko ko može, a ko upućuje na dobro kao da ga i sam čini.

Samohrana majka Nidheta Kešetović ima tri sina:
Hasan 12 godina,
Adin 11 godina i
Amin 6 godina.

Žive na adresi:
MEĐAŠ BB
RAINCI GORNJI
KALESIJA

KONTAKT TELEFON: 061 860 205

Još tužnije što nosi ova priča jeste da im je babo preselio 19.decembra 2016. god. i da nemaju nikakvo primanje. Ono od čega se ledi krv u venama, jeste da majka kroz suze govori, da joj je suprug umro od gladi i nepravde a suze dječije prate njene suze a njihov tužan i bolan krike pečat njihovog teškog života. Zamislite kakva je to bol i tuga kad dječiji glas kroz suze kaže želili smo mi umrijeti, mi nemožemo i nemamo gdje zaraditi a nemožemo ni gladovati a otac bi radeći teške poslove ako mu neko ponudi donosio nam bar hljeba a on i mama su najčešće ostajali gladni iako smo želili da i oni s nama dijele svaki komadić on to nije želio..

1 2 3 4

Naši obroci čekaju da se neko smiluje, jer je malo vjerovatno da ćemo imati šta pojesti ako nam neko ne pomogne. Starija djeca to nekako i razumiju ali sin Almin koji ima 6 godina plače ne razumije da nemam mu šta dati čak ni hljeba u mrvicama bar da umine glad.

Molim sve humane ljude da nam pomognu i izađu u susret na bilo koji način . Isključit će nam i struju nemam čime platiti jer nemamo nikakvo primanje.
Ovom prilikom molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu koliko ko može, najpotrebnija sredstva su nam hrana,drva i peć. Nema veze neka ostanemo i bez struje borit ćemo se stim samo neka mi djeca imaju šta jesti da im nemoram reći da nema jer tad me duša jako boli i njihov tupi krik i tužno ćutanje me uništava.. Ja nemoram nikad jesti meni nemorate pomoći samo mi pomozite djeci da ne gladuju molim Vas još jednom pomozite.

UPLATE IZ BIH U KM možete uplatiti na :

Raiffeisen BANK TUZLA

ŽIRO RAČUN: 1613000074011734

NA IME: Nidheta Kešetović

UPLATE IZ INOSTRANSTVA MOŽETE UPLATIT NA:

NOVA LJUBALJANSKA BANKA KALESIJA

SWIFT: TBTUBA22XXX

BRJ DEVIZNOG RAČUNA: 106180458

IBAN: BA391320010618045888

NA IME: Nidheta Kešetović

ILI WESTERN UNION

NA IME NIDHETA KEŠETVIĆ

KONTAKT TELEFON: 061 860 205


najportal.net

Portal Svjetlo Dunjaluka

Iznesite svoje mišljenje

Komentara