Press "Enter" to skip to content

AKO STE PRELEŽALI KORONU, JEDNU STVAR HITNO IZBACITE IZ KUĆE! Doktorica objasnila SKRIVENU opasnost koja vreba u kupatilu

Doktorica je objasnila zbog čega poslije preležanog korona virusa treba baciti jednu stvar iz kuće, da vaši najmiliji ne bi bili u opasnosti!

Zubarka je podijelila savjet za sve koji su preležali korona virus, koji vam možda i ne bi pao na pamet. Jednu stvar morate uraditi ako ste preležali kovid, inače su vaši najbliži u opasnosti!

“Značaj higijene usne duplje, zuba i jezika nakon kovida 19 možda će vam biti jasniji kada shvatite kako se sam virus širi. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, virus se uglavnom širi preko kapljica koje izlaze iz usta inficirane osobe kroz govor, kašalj, kijanje, smijeh ili vikanje. Ali ljudi mogu biti zaraženi i ako dodirnu površinu na kojoj su kapljice, a potom pipnu nos, usta ili oči”, rekla je doktorka Heba Šamut.

“U svijetlu tog znanja, četkica za zube i čistač za jezik, ako ga imate, sadrže značajnu koncentraciju virusa. Kontinuirana upotreba istih proizvoda mogu izazvati i reinfekciju, i inficiranje drugih osoba”, rekla je doktorka Šamut, piše Mondo.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *