Press "Enter" to skip to content

ALJOŠA ČAMPARA PORUČIO SEBIJI IZETBEGOVIĆ: “TI SI NAJVEĆA SRAMOTA OVOG NARODA”

Aljoša Čampara poručio Sebiji Izetbegović

Ti si najveća sramota ovog naroda
Aljoša Čampara, dojučerašnji član SDA, trenutno kadar NiP-a, ministar MUP-a FBiH i zastupnik u Parlamentu FBiH odgovorio je na izjavu Sebije Izetbegović. Sebija, tvoja beskrupuloznost odavno je postala problem cjelokupnog bosanskohercegovačkog društva. Ti si osoba koja širi mržnju, unosi razdor i netrpeljivost. Ti si najveća sramota ovog naroda.
Sramota su i oni što snishodljivo aplaudiraju kada prizivaš i najavljuješ nove masovne grobnice, logore i stratišta. Za stanje u kojem se nalaziš potrebna je ozbiljna stručna pomoć, a tvoje sinoćnje obraćanje nedvojbena je potvrda toga.

Ti, suprugo predsjednika SDA i „univerzitetska profesorice“ koja umjesto da se spremaš za penziju moraš po stare dane dokazivati legalnost svojih diploma, dala si sebi za pravo da na ovako morbidan način, omladinu, borce, zlatne ljiljane, ratne vojne invalide, majke, očeve, šehidske porodice i sve ostale ljude koji su članovi drugih političkih stranaka, nazivaš ljudima koji vode u novi genocid.
Vitalni interes bošnjačkog naroda je maknuti tebe – politički imenovanu direktoricu koja je odbila liječiti malodobno dijete, koja je otjerala preko 200 ljekara i tako nanijela neprocjenjivu štetu ovoj državi – s rukovodeće pozicije i iz političkog života.

Nisu Sebija, ili ako ti je drže da te zovem „S“ kako su te zvali u prepiskama akteri afere „Respiratori“, ljudi „otpali“ od SDA, već su je napustili jer nisu mogli gledati, a kamo li učestvovati u igrama koje samo tvoj um može iskonstruisati.
I na kraju, da ti bude jasno, moja najveća satisfakcija, a siguran sam i svakog razumom obdarenog, je što s tobom nisam na istoj strani, poručio je Čampara.

Delegacija NiP-a sa predsjednikom stranke Elmedinom Konakovićem predat će danas zvaničnu prijavu protiv kandidatkinje za Skupštinu KS-a Sebije Izetbegović zbog govora mržnje.
Kako se navodi, prijava će biti predata danas u 13 sati Centralnoj izbornoj komisiji BiH (CIK) i tom prilikom će se obratiti medijima piše Crna-Hronika.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *