Press "Enter" to skip to content

“ALLAH JE UZ TEBE, LJUBI TE MAJKA” – Emina Mujić presrećna jer je Dejan Dragojević postao musliman

Posle višegodišnjih spekulacija, Dejan Dragojević priznao je da promenio veru i prešao u islam, posle čega se oglasila njegova bivša svekrva Emina Mujić.

Dejan je otputovao u Meku, kako bi posetio najsvetije mesto muslimana za vreme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o islamu.

– Došao sam u Medinu, treba da se obavi umra. Sada smo u “Poslanikovoj džamiji”. Uglavnom ovde se dobija voda, sedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan – otkrio je Dragojević.

Njegovo priznanje pokrenulo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a svi koji su dobro upućeni u “zadrugarska dešavanja”, ali i članove njihovih familija, zapazili su komentar Emine Mujić, majke Dejanove bivše supruge. Naime, sa Instagram profila, koji se zove Emina Mujić, napisan je komentar:

Svi koji ga sada ne podržavaju nikada nisu ni bili Dekijevi prijatelji! Deki to zna! Podržali su ga samo da bi Dalilu udaljili od njega. Deki dragi, Allah je uz tebe i niko drugi ti i ne treba! Ljubi te tvoja majka i u srcu ću te nositi dok ne umrem – glasi komentar.

Srbija danas

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *