Press "Enter" to skip to content

AMINA, SUPRUGA AMELA TUKE, NA FACEBOOKU: DOK SAM ŽIVA I DOK POSTOJI SDA MOJ GLAS IDE NJIMA, TO SU ME ZADUŽILI ŠEHIDI, I MOJ BABO, I MOJ DIDO

Amina Tuka diplomirana je pravnica i supruga jednog od najuspješnijih bh. sportista Amela Tuke. Amina i Amel ove godine ostvarili su se drugi put kao roditelji kada je Amina na svijet u martu donijela kćerku. Ovaj mladi bračni par dobio je sina Davuda 2020.
Amina se danas oglasila na svom Facebook profilu komentirajući u nedjelju održane Opće izbore u BiH.

Njen status prenosimo u cjelosti:

Bošnjaci!!!! Nemojte samo dijete koje su uspavljivali sa himnom SDA, i pjesmom „Da te nije Alija“, uvjeravati da ne glasa za istu. Dok sam živa i dok postoji SDA moj glas ide njima, to su me zadužili šehidi i moj babo i moj dido. Glasno i jasno to kažem. Ideologija i stranka se ne mijenjaju kao što se ne mijenja ni religija! Ljudi u stranci se mijenjaju i smjenjuju, stranka i ideja nikad! Ne miješajte lonce i poklopce. Imajte karakter i stav. Dosta više! Znam da nije moderno biti vjernik i još k tome ne odustajati od svog stava i da je moderno priklanjati se drugima ali prestanite više glumiti skupinu koja nije tradicionalna. Tradicionalni smo i takvi i treba da ostanemo, ako želimo da opstanemo. Zaboravljate tako lako ko će opet ako rata bude stati na prvu liniju. SVI ONI ZA KOJE NISTE GLAS DALI SAD!!!!!!!! A rat kao nije blizu, jel???? – objavila je Amina.
Hayat

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *