Press "Enter" to skip to content

Arnold Schwarzenegger podijelio iskustvo treće operacije srca: Stvarno sam se izbezumio

Arnold Schwarzenegger jučer je putem svog Instagram profila otkrio kako je tokom operacije mogao umrijeti.

Naime, on je pokazao kako je izgledao nakon operacije koju je imao prije pet godina, a zbog koje je mogao umrijeti. On je ovim putem želio istaknuti važnost fizičke aktivnosti i da postoje trenuci kada svi počinju od nule.

“Sjećam se kad sam imao treću operaciju na otvorenom srcu, a to je bilo prije samo nekoliko godina, neposredno prije nego smo počeli sa snimanjem filma ‘Terminator 6’”, prisjetio se glumac.

“Stvarno sam se izbezumio. Probudio sam se i odjednom su se ispred mene našli liječnici govoreći: ‘Tako mi je žao, ali nije bilo onako kako smo planirali'”, rekao je on.
Operacija, koju je tada imao trebao je biti jednostavan zahvat, ali se zakomplicirao jer su mu ljekari probili dio srca. Zbog toga su morali vrlo brzo otvoriti kako bi mu spasili život zbog unutarnjeg krvarenja.

Schwarzeneggerov oporavak napredovao je polako – od 10 koraka dnevno do svakodnevnih šetnji po bolnici. Pozitivnošću i ustrajnošću uspio je nastaviti svoj oporavak kod kuće na vrijeme da se pripremi za početak snimanja filma “Terminator: Dark Fate” iz 2019. godine.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *