Press "Enter" to skip to content

BEĆIROVIĆ: VRIJEME JE DA SPAŠAVAMO BIH, DOBRO JE ZA BIH DA IZBORE IZGUBI KANDITAT HDZ-A, SDA I SNSD-A U DRUGOM ENTITETU

Mi ako odradimo ono što smo zacrtali, pobijedit ćemo. Protivnik mi može biti i Bakir i bilo ko drugi, nemam ništa protiv. SDA ima svoje organe i neka odlučuju. Mi moramo pokazati našu snagu i odlučnost! Nikada nismo bili spremniji i organizovaniji da spriječimo izbornu krađu! Ovaj put brojanje mora biti transparentno, bez malverzacija!”, poručio je na Face TV Denis Bećirović, kandidat za člana Predsjedništva kojeg podržava sedam političkih partija.

Govoreći o tome kako će se rasporediti glasačko tijelo i da li će glasove ‘uzeti’ i Željku Komšiću Bećirović je kazao:
“Čoviću sam rekao da Komšić nije ništa manje Hrvat od bilo koga iz HDZ-a, ali jeste sigurno pošteniji od njih! Snaga BiH bi bila veća i bili bismo kredibilniji ako budemo imali dva člana Predsjeništva koja dolaze iz građanskih stranaka! Dobro je za BiH da izbore izgubi kanditat HDZ-a, SDA i SNSD-a u drugom entitetu! Posljednje četiri godine su nas unazadile! Mandantni period 2022. – 2026. će biti period sigurnosti, stabilnosti, okretanja ekonomiji, otvaranja radnih mjesta i izgradnji stabilnog političkog ambijenta!
Vrijeme je da spašavamo BiH! Ljudi ne odlaze samo zbog ekonomskih razloga, odlaze zbog sigurnosnih problema, neće da slušaju priče o otcjepljenjima! Imamo svi zajedno ogromnu šansu da promijenimo BiH na bolje!

Još neke respektabilne stranke će se pridružiti podršci mojoj kandidaturi za člana Predsjedništva! Te stranke će glasati za mene, a SDA ne treba izaći sa kandidatom, nego podržati Komšića. To je rekao Konaković”, kazao je Bećirović.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *