Press "Enter" to skip to content

BH. BIZNISMEN: Prvi milion sam zaradio sa 21 godinom, kod mene nema “NE MOŽE” Ljudi koji idu iz BiH, pa vratit će…

Bosanskohercegovački biznismen Nermin Hubić, porijeklom iz Višegrada zaintrigirao je bh. javnost svojom višemilionskom ponudom za kupovinu devastiranog Doma penzionera u Nedžarićima u Sarajevu.
Mnogi su se upitali otkud mu 14 miliona KM, kako ih je zaradio, čime se bavi… U intervjuu za Faktor Hubić je kazao da je svoj prvi milion KM zaradio kada je imao 21 godinu, osnivač je više kompanijaBosanskohercegovački biznismen Nermin Hubić, porijeklom iz Višegrada zaintrigirao je bh. javnost svojom višemilionskom ponudom za kupovinu devastiranog Doma penzionera u Nedžarićima u Sarajevu.

Mnogi su se upitali otkud mu 14 miliona KM, kako ih je zaradio, čime se bavi… U intervjuu za Faktor Hubić je kazao da je svoj prvi milion KM zaradio kada je imao 21 godinu, osnivač je više kompanija.

Otkrio je i šta ga čini sretnim, koja je njegova maksima za uspjeh, je li sreća para puna vreća, a ima poruku za sve one koji žele otići iz zemlje.

Kako je biti investitor u Bosni i Hercegovini?

– Lijepo! Mi imamo već 20-ak godina iskustva u biznisu, u radu u različitim segmentima sa manje ili više uspjeha, ali mi do sada zaista nismo imali nikakvih problema kada je riječ o administraciji. Naročito bih istakao posljednjih šest godina, otkako je premijer Federacije BiH Fadil Novalić.

Ostatak intervjua pročitajte ovdje.

(Admir O.)
Source

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *