Press "Enter" to skip to content

BIZARAN STATUS POLICAJKE O UBIJENOJ ŽENI U GRADAČCU: Tvrde da je bila ljubavnica MONSTRUMA, napisala i POSVETU

Dženana se, inače, predstavlja kao borac za prava žena i protiv porodičnog nasilja.

Policijska službenica iz BiH Dženana S. sumnjiči se da je svom navodnom ljubavniku, trosktrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću, odala lokaciju njegove supruge i njihove bebe i time im ugrozila živote.

Da sve bude još gore, ona je na dan ubistva Nizame Hećimović na Fejsbuku objavila njenu fotografiju!

Sulejmanović, inače bodibilder koji je bio poznati personalni trener u Gradačcu, u petak je ubio svoju suprugu Nizamu dok je sve to prenosio u Instragram lajvu, a onda još dva muškarca, oca i sina iz Tutina. On je u svom krvavom piru tanio još 3 osobe.

Nizama je četiri dana prije ovog monstruoznog zločina prijavila nasilnika policiji i sakrila se kod svoje tetke u stan, a policija je zahtjev za zabranu prilaska predala sudu koji je odbio da odredi ovu mjeru.

Monstrum je pronašao Nizamu, oteo nju i dijete i nakon što je krvnički pretukao pucao joj je u čelu dok je sve to sinimao, a njihovo dijete ostavio je da leži u lokvi krvi.

Pored Sulejmanovića, još dvije žene osjetile su ogromnu mržnju naroda iz cijelog regiona. Dženana S. policajka za koju se sumnja da mu je odala Nizamino mjesto boravka i sudija Lejla S. koja nije odredila mjeru zabrane prilaska.

Ono što je dodatko razbjesnilo sve jeste objava policajke na dana Nizaminog ubistva. Ona je objavila njenu crno-bijelu sliku i napisala “Nizama Hećimović! I ime i prezime, od krvi i mesa, sa srcem i dušom…”.

Dženana se, inače, predstavlja kao borac za prava žena i protiv porodičnog nasilja, te su korisnici društvenim mreža kivni na dvoličnost i činjenicu da je upravo ona pomogla monstrumu da presudi svojoj ženi i ubije još ljudi.

Policajka se trenutno nalazi van granica BiH odnosno na letovanju u Italji, sada prijeti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom. Čeka se njeno saslušanje.

Nermin Sulejmanović, podsetimo, ubio je nakon supruge oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu. Tom prilikom je teško ranio i Denisovu majku, a potom i policajca koji je pokušao da ga obuzda.

Opširan dosije

Sulejmanović je osuđivan za različita krivična djela, između ostalog, monstrum je osuđen prije 15-tak godina za pokušaj ubistva, a to je Dž. S. sigurno znala.

– Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti, imao je prijave za nasilje u porodici, radi se o višestruko osuđivanoj osobi – rečeno je ranije iz Tužilaštva TK, piše Espreso.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *