Press "Enter" to skip to content

Brat rahmetli generala Izeta Nanića upitao Elmedinu Muftić (SDA): “Znaš li ti gdje su djeca rahmetli Izeta Nanića? Napustili su BiH jer ovo je država za vas koji sebe nazivate djecom SDA”

Dok izborna kampanja dostiže svoj vrhunac, do tada stranke, njihovi kandidati i članovi sve su aktivniji na društvenim mrežama. Jedan od takvih primjera – aktivnih članova je i Elmedina Muftić.
Naime, dotična Muftić, putem društvenih mreža, SDA i njene kandidate kuje u zvijezde, dok druge stranke, a posebno građanske opcije, pokašava na sve moguće načine omalovažiti.

Na jednu od objava dotične Muftić, osvrnuo se i Nijaz Nanić, brat rahmetli generala Izeta Nanića.

Naime, Nijaz je zamolio Elmedinu da ne koristi fotografije rahmetli generala Izeta Nanića jer smatra da lik i djelo rahmetli generala ne smiju biti pokriće za bilo čije lične ambicije ili ambicije grupe ljudi.

Također, osvrnuo se na objavu u kojoj dotična promoviše kandidate SDA pod parolom “Mi smo djeca SDA , a to je sigurno da izdati nećemo”.
– Znaš li gdje su djeca rahmetli Izeta Nanića, heroja oslobodilačkog rata? Ja znam! Dva sina koja je imao napustili su BiH, jer ovo je zemlja isključivo za one koji za sebe kažu ‘Mi smo djeca SDA, a to je sigurno da izdati nećemo’, napisao je u objavi Nijaz Nanić.


dijasporainfo.net

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *