Press "Enter" to skip to content

BRAVO, JA SAM NA TVOJOJ STRANI: STRAVIČAN SNIMAK TIKTOKERKE O KRVAVOM PIRU I NEVINIM ŽRTVAMA MASAKRA

Nezapamćena tragedija pogodila je Srbiju kada je trinaestogodišnjak K. K. kobnog 3. maja u školi “Vladislav Ribnikar” usmrtio devet osoba – osmoro djece i čuvara, dok je šest njegovih vršnjaka i nastavnica ranjeno.

Ispred škole “Vladislav Ribnikar” na Vračaru građani iz cijele Srbije su masovno dolazili da se oproste od nevinih žrtava monstruoznog čina dječaka- ubice (13).

Zaprepašćeni građani i slomljeni roditelji ne mogu da se oporave od šoka pokušavajući da nađu razlog svirepog zločina.

Ipak, na društvenim mrežama pojavili su se i snimci na kojima se veliča dječak-ubica.

Tiktokerka upisana na ovoj društvenoj mreži kao “Vukpablo” uznemirila je javnost šokantnim video snimkom u kojem pruža podršku masovnom ubici.

– Ne mogu ovo više da slušam, Kosta gore, Kosta dole, Srbija, mobing, iživljavanje… a sad na kraju vi od ovih klošara, što su pocrkli, pravite žrtvu, da vas nije sramota. Njegovi roditelji su krivi, kakvo je to vaspitanje, kakvo je to vaspitanje kada ga gađaju sa kamenjem i ponižavaju… dobro je uradio, nije trebao sve da upuca, trebao je da sve razreže, da stavi na kose pa da stavi u frižider, to je trebalo da uradi, prokleti ljudi pokvareni, samo da se nešto priča, sami su krivi, šta ima da ga zezaju i bacaju u vodu i ne znam šta – govorila je, zgrozivši javnost:

– Bravo Kosta, ja sam na tvojoj strani, on će da izađe kad tad, oni hvala bogu nikad, al’ on kad izađe imaće respekt i strah tako treba u ovom svijetu. Mrš, proklete klošarčine cijele Eks Jugoslavije i cijelog svijeta. I sad još jedna kokoška kaže – I nada mnom su se iživljavali, ja ih nisam ubila, nisi pošto si p**** pošto ćutiš – šokirala je.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *