Press "Enter" to skip to content

Clintona upitali što zna o izvanzemaljcima, u sekundi se uozbiljio i dao odgovor kojeg niko nije očekivao

‘Znanstvenici su mi kazali da je gotovo nemoguće da u svemiru ne postoji drugi oblik života osim našeg’, naglasio je Clinton
Bivši američki predsjednik Bill Clinton gostovao je neki dan u šou Jamesa Cordena, a pred kraj je na red došlo pitanje o nepoznatim letećim objektima, ali i izvanzemaljcima.

Ne čudi budući da je o tim temama nedavno raspravljao i Kongres, pa iako je publika u studiju upit doživjela kao šalu, Clinton se naglo uozbiljio i rekao da nažalost nema na sve odgovore:

“Znate, u vrijeme dok sam bio predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, šef mog kabineta John Podesta i ja smo pokušali doznati sve vezano uz famozni slučaj u Roswellu.
Također, poslali smo i svoje ljude u područje poznato kao Area 51 kako bi se uvjerili da ne postoje izvanzemaljci koje tamo držimo ispod zemlje u tajnim postrojenjima”, započeo je Clinton i nastavio:
“Međutim, kada je Area 51 u pitanju, morate znati da ta baza zapravo ponajprije služi američkoj vojsci. Da tamo istražujemo kako svoje zrakoplove učiniti nevidljivima. I odatle tolika tajnovitost vezana uz to mjesto. I, koliko sam spoznao, tamo ipak nema nikakvih aliena”.

“No, s druge strane, kada smo moja supruga Hillary i ja otišli na Havaje 2018. godine, pa posjetili znanstvenike koji rade uz teleskope Keck, upitao sam ih što oni misle o mogućnosti da u svemiru postoji izvanzemaljski život.

Na to su mi odgovorili da često vode rasprave na tu temu i da su se podijelili na dvije “zaraćene” strane. Prva vjeruje da šanse za postojanje izvanzemaljskog života iznose oko 85%, a druga 95!

Drugim riječima, kazali su mi da je gotovo nemoguće da u svemiru ne postoji drugi oblik života osim našeg”, rekao je Clinton i zaključio temu riječima: “Oko nas je jako puno misterija. I zato vjerujem da bismo trebali bolje brinuti o Zemlji. Puno je toga što još ne znamo i to bi nas trebalo držati poniznima”.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *