Press "Enter" to skip to content

DAN NAKON NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA DJEVOJČICA (3): POLICIJA OBJAVILA KAKO SU ŠOKIRANI PONAŠANJEM PROLAZNIKA

Uzrok prometne nesreće u Mainzu, u kojoj je u utorak smrtno stradala trogodišnja djevojčica iz Wiesbadena, još nije utvrđen. Policija i državno odvjetništvo započeli su istragu.

Nesreća se dogodila kad je 3-godišnjakinja prelazila ulicu na svom biciklu, a SUV kojeg je vozio 63-godišnjak ju je udario pri skretanju udesno na uglu ulica Parcusstraße i Bahnhofstraße u Mainzu.

Djevojčica je zadobila teške tjelesne ozljede i ubrzo je preminula na mjestu nesreće. Lokalni mediji pišu kako je djevojčica bila s majkom koja je prelazila ulicu ispred nje.

Policija pokušava utvrditi je li bilo nepravilnosti u radu semafora jer je moguće kako je semafor pokazivao zeleno svjetlo i majci i djetetu kao i vozaču SUV-a.

– Pozvani su vještaci koji će utvrditi kojom je brzinom vozio vozač SUV-a te kako je došlo do nesreće, a uzet ćemo i izjave svjedoka. Možda će proći tjedni prije nego dobijemo potpunu sliku o ovoj tragediji, priopćeno je iz policije.

Dan nakon tragične nesreće, glasnogovornik policije u Mainzu Rinaldo Roberto je za lokalne medije izjavio kako su šokirani ponašanjem pojedinih prolaznika.

– Prolaznici su u utorak otežali posao policiji. Mnogi su ignorirali policijski kordon i pokušali proći mjestom nesreće. Znamo da su ljudi znatiželjni ili su možda žurili do Glavnog kolodvora, ali to je mjesto nesreće na kojem su se morali osigurati tragovi. Morali smo poslati kolege na mjesto nesreće samo kako bi onemogućili prolaznike da ugrožavaju rad policije i ne prilaze mjestu nesreće. Ponašanje pojedinih prolaznika nas je malo šokiralo, rekao je u srijedu glasnogovornik policije u Mainzu Rinaldo Roberto piše Fenix-magazin.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *