Press "Enter" to skip to content

Dejan Dragojević ne može na miru ni bajramovati: Objavio jezive poruke koje mu šalje studentica pedagogije, “Jadna ti majka…”

Stara je priča da je Dejan Dragojević, bivši muž Dalile Dragojević prešao na islam. Pobjednik Zadruge ne može na miru ni obilježiti Kurban – Bajram jer mu neprestano dolaze neke poruke uznemirujućeg sadržaja.

Dejan je sa djevojkom Jovanom spremao bajramski ručak i tom prilikom pokazao je koliko uživa u ovim danima.

Međutim, uvijek se neko pobrine da sve pokvari.

– Jadna ti majka, debilčino! Kako ti noge treba polomiti ljudski ološu – glasile su poruke, a nepoznata osoba nije tu stala već se obrušila i na Dejanovu izabranicu.

– E, kobilo jedna! I tebi treba mokar konopac, šta će ti taj jado koji ima jezik kao poskok – poruka je koju je poslala Dejanovoj djevojci.

Povodom ovoga oglasio se i Dejan.

– Šta ako ova učenica dobije mogućnost da radi sa djecom i dođe dijete druge vjeroispovijesti? Hoće li ga gurnuti niz stepenice? Polomiti noge? Dajete posao psihičkim bolesnicima koji su spremni da prijete ljudima. Šta li su spremni da urade djeci? Zar nije nauk sve što se događa u svijetu? Zar jedan radnik u vrtiću nije bio bolestan i maltretirao djecu – napisao je.

– Šta očekivati od osobe koja ima dvadeset godina, a ima ovako bolestan mozak. Ovo je naša učenica… Zanima me da li ćete dati diplomu osobi koja nije mentalno spremna za vaspitavanje drugih. Ko će snositi posljedice ako se nešto dogodi – upitao je Dragojević na kraju.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *