Press "Enter" to skip to content

DETALJI ZLOČINA U BIHAĆU: ENES JE BIO LJUBOMORAN NA EDINU, ONA JE BILA JAKO LIJEPA, MLADA ŽENA IZ IZUZETNO FINE FAMILIJE

Enes Odobašić (39) danas je u poslijepodnevnim satima pronađen obješen u mjestu Grmuša, prema Bosanskoj Krupi.

On je MUP-u USK bježao dva dana, a nakon što se saznalo da je u centru Bihaća udavio svoju 32-godišnju suprugu Edinu Odobašić.
Supružnici Odobašić su rodom iz Bužima. Zbog posla su se preselili u Bihać, gdje su živjeli u mahali Harmani. Imali su 14-godišnjeg dječaka.

– Enes se prije ovog zločina ni po čemu nije izdvajao. Bio je nepoznat u ovoj mirnoj mahali. Znam da je rođen u bužimskom selu Zaradostvo, u Bihać je doselio prije nekoliko godina i živio je kao podstanar u stanu sa porodicom, ispričao je za Oslobođenje jedan od komšija porodice Odobašić.
Dodaje da je Enes bio zaposlen i radio je u jednoj bihaćkoj firmi.

– Njegovu ženu smo češće viđali. Bila je jako lijepa, mlada, crnokosa žena. Iz izuzetno je fine familije koja je pomagala svakome i u svakoj prilici. Nisu zaslužili ovakvu strahotu, Bože zakloni i daj im snage da izdrže, dodala je komšinica Odbašića.
Enes je zločin, navodno, počinio iz ljubomore. Potom je nazvao šuru i rekao mu šta je učinio, a onda je pobjegao. Oslobođenje nezvanično saznaje da je Enes najprije pretukao suprugu, a potom ju je udavio kablom od kuhala.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *