Press "Enter" to skip to content

DJEČAK KOSTA UVJEREN DA NIJE URADIO NIŠTA LOŠE U ŠKOLI U BEOGRADU

Dječak Kosta K. (14) čeka trenutak kada će biti slobodan i po svemu sudeći ubijeđen je da to treba da bude ovih dana.

Kako srbijanski mediji prenose, dječak ubica nije tražio bilo kakav kontakt niti je tražio da vidi roditelje.

Njegova jedina interesovanja su kada izlazi sa klinike. Drugo pitanje koje postavlja je to kakvi su utisci javnosti na zločin koji je izvršio.

Tim ljekara radi na utvrđivanju činjenica i stanja dječaka, koji su prethodili monstruoznom činu, ali i tokom izvršenja.

Podsjetimo, u jutarnjim satima srijede dogodila se jedna od najvećih tragedija u historiji beogradskih škola. Maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba.

Ubijen je zaštitar škole, kao i osmero učenika, a još je više osoba, među kojima je i nastavnica historije, povrijeđeno.

@crnahronikainfo

Učenici pretpostavljaju da je glavni razlog krvavog pohoda u Beogradu jedinica iz povijesti. Upravo je učiteljica tog predmeta bila prva žrtva K.K (14) koji je sin uglednog beogradskog liječnika. Kosta Kecmanović je učenik osmog razreda osnovne škole u Beogradu koji je danas napravio masakr u prostorijama obrazovne ustanove “Vladislav Ribnikar”. Kako javljaju mediji, on je sin poznatog radiologa. Profesorica se u ovim trenucima još bori za život, službeno je potvrđena smrt osmero djece i zaštitara. Potresne scene ispred osnovne škole u Beogradu obilaze cijeli svijet. Prve riječi uhapšenog učenika: Inspektor ga pitao zašto je pobio djecu, on izgovorio jezivu rečenicu! “Ja sam psihopata!” Ovo su bile prve riječi Koste K. (14), koji je ubio osmoro đaka škole “Vladislav Ribnikar”, portira i ranio nastavnicu, kao još i šestoro djece! Kosta je nakon masakra mirno išetao iz škole. Međutim, njega je ubrzo locirala patrola policije i uhapsila. – On je bio razoružan i dok mu je inspektor stavljao lisice na ruke pitao ga je zašto je pobio djecu. Na to mu je Kosta rekao: Ja sam psihopata! – naveo je izvor iz istrage

♬ original sound – CRNA Hronika

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *