Press "Enter" to skip to content

Djevojčica dozivala “Mama, mama” dok ju je tukao: ALBIĆU 40 GODINA ZA UBISTVO MALE LUNE

Izvor: Agencije
Viši sud u Negotinu osudio je danas na 40 godina zatvora Zorana Albića (25) zbog prebijanja na smrt pastorke, dvoipogodišnje Lune F. u petom mjesecu 2019. godine.

Ovo je maksimalna kazna za teško ubistvo. Albić ima pravo da uloži žalbu na ovu presudu.

On je optužen da je u noći izmedu 26. i 27. maja 2019. do smrti pesnicama tukao Lunu, nanijevši joj čak 39 povreda, pošto je pobjesnio jer je zaplakala, nakon njegovog povratka iz provoda.

Majka djevojčice Vesna Firulović je prije godinu dana priznala krivicu za nepomaganje svojoj kćerkici i zaključila je sporazum sa tužilaštvom, prema kojem je osuđena na maksimalnu kaznu zatvora od osam godina.

Tanjugu je u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu rečeno da je sporazum sa okrivljenom zaključen povodom krivičnog djela napuštanje nemoćnog lica na maksimalnu zakonom zaprijećenu kaznu od osam godina.

Albić je tukao djevojčicu koja je zadobila prelom nadlaktice i višestruke prelome lobanje od čega je preminula na licu mjesta.

Za to vrijeme majka je bila ispred kuće i kako je priznala, ništa konkretno nije uradila kako bi spasila dijete.

Nakon smrti djeteta, majka je dva sata s očuhom razgovarala o tome šta se dogodilo, potom su sakrili tragove i odveli dijete u Dom zdravlja gdje su dežurnim doktorima tvrdili da je dijete palo sa terase, ali su istražni odrgani utvrdili drugačiju sliku cijelog događaja.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *