Press "Enter" to skip to content

Djevojčica koja je preživjela tešku saobraćajnu nesreću: Gabrijela (3) je stabilno i ubrzo bi trebala biti puštena kući, potvrđeno je iz bolnice u Mostaru

Trogodišnja djevojčica, jedina koja je preživjela stravičnu saobraćajnu nesreću kraj Mostara u kojoj su joj preminuli roditelji i brat, stabilnog je stanja i ubrzo bi trebala biti puštena kući.

– Djevojčica je hospitalizirana na Odjelu za dječju kirurgiju SKB Mostar. Trenutno je stabilno i izvan životne opasnosti – potvrđeno je iz SKB-a Mostar za Hercegovina.info.

Podsjetimo, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na lokalitetu Bune 24. septembra, živote su izgubili Boris (1988.), Marijana (1987.) i Roberto (2013.) Krstić, dok je četvrta članica obitelji Gabrijela Krstić (2019.) preživjela.

U nesreći je poginuo i hercegovački tajkun Mate Primorac (46) za kojeg sumnjaju da je skrivio nesreću. ako prenose BiH mediji, sumnja se da se Mate utrkivao s Mercedesom i drugim BMW-om.

Prvo je udario u Mercedes koji je vozio Mile Doko (31), sin hercegovačkog tajkuna, a potom u BMW kojim je upravljao L.Š. (22). Nakon toga se zabio u Renaultu u kojem je bila četveročlana obitelj Krstić. Primorac i Doko su zajedno bili na jednoj proslavi, Doki je izmjereno 2,5 promila.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *