Press "Enter" to skip to content

DJEVOJKA SE POTRESNOM PORUKOM ZAHVALILA MOMKU KOJI JOJ JE SPASAO ŽIVOT

Dobar dan, u petak 20. maja sam skočila sa mosta Duga. Da li možete da mi pomognete da pronađem dečka i djevojku koji su me čamcem spasili? Ili bar da im se prenese da sam sigurna. Hvala puno!

Ova potresna poruka mlade djevojke pojavila se danas na jednoj Fejsbuk grupi. Vrlo brzo raširila se mrežom jer su ljudi pogođeni onim što joj se dogodilo odlučili da joj pomognu. Zahvalna za drugu šansu, koju čak nije ni tražila, ova Novosađanka riješila je da nađe svog spasioca i kaže mu da je sada dobro.

U tome je uspjela!

Čovjek koji ju je spasio je Dušan Ilić (27), mladi pravnik koji radi kao konobar na splavu na Keju i koji je te noći bio njen anđeo čuvar.

Skroman mladić, o kome svi imaju samo riječi hvale, opisao je za Telegraf šta se dogodilo u petak uveče.

– Bio sam u čamcu sa drugaricom. Čuo sam da je nešto pljusnulo i odjednom vidio glavu kako pluta. Odmah smo prišli čamcem i ubacili djevojku u njega. Nije mogla da priča. Pitali smo je da li je dobro i samo nam je kratko rekla da nije – prisjeća se Dušan kobne večeri.

Jedini strah koji je tada, kaže, osjetio, bio je strah da će se ona opirati i da neće željeti da bude spašena. Ali, već iscrpljena i slomljena, djevojka nije pružala otpor.

– Zbrinuli smo je i otišli. Danas me je pronašla i poslala mi poruku da se zahvali i izvini. Ja sam joj rekao da nema za šta da se izvinjava niti zahvaljuje, da je život jako lijep i da mi je drago da sam jedan mlad život spasao – priča ovaj mladić koji radi kao konobar, jer posao u struci ne može da nađe.

Dušan je inače odmalena na Dunavu i svaki slobodan trenutak provodi na rijeci. Ranije nije imao ovakvih iskustava i nada se da ih više neće ni biti.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *