Press "Enter" to skip to content

DODIK PROZVAO NOVINARA IZ KRAJINE: “EVO GA OVDJE, KOJI UPRAVO SNIMA SVE DA BI TAMO ORGIJALI”

Fikro Boss, sportista i novinar iz Bihaća, našao se na udaru medija iz RS nakon što je danas na komemoraciji stradalim Srbima u Drugom svjetskom ratu na Garavicama kod Bihaća snimao Milorada Dodika.

Dodik je tokom svog govora iznio uvrede na račun Bošnjaka i Bosne i Hercegovine i falsifikovao je historiju i Drugi svjetski rat. Tom prilikom je prozvao i Fikreta Bosnića, poznatijeg kao Fikro Boss.

– Mnogi pokušavaju da nas spriječe da se ovdje okupimo. Kao što smeta jednom među nama, evo ga ovdje, koji upravo snima sve da bi tamo orgijali po našim mrtvima na njegovom profilu – rekao je Dodik.

Fikro Boss se oglasio preko Facebooka i demantovao napade da je upravo on pokušao izazvati incidente, te da su navodno njegovi simpatizeri pozivali na ubistvo Dodika.

Naglasio je kako ništa od navedenog nije istina.

Ljudi, vjerujete li svojim očima ili tuđim. Ja nisam sarajevski, ja sam bihaćki i nisam tajkun, već sam bez posla. I to ste slagali.

Ovo kažu srpski mediji za mene. Je li iko od vas što sam prenosio uživo čuo i jednu riječ da sam ja tokom cijelog snimanja izgovorio. Jednu riječ je li iko čuo da sam povikivao ili se svešteniku unosio u lice.

Što baš ja kad je tu bilo jos 50 kamera iz RS. Da niste gledali povjerovali bi – rekao je Fikro Boss.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *