Press "Enter" to skip to content

Dr. Oz i njegov tim otkrili najjeftinije rješenje koje uklanja bore s lica u rekordnom roku

Cosmopolitian – Kako to da holivudske starlete izgledaju tako besprijekorno i mlado čak i u 40-im, 50-im, ili čak 60-im godinama? Da li su baš uvijek u pitanju skupi botoks i opasne plastične operacije? Prema mišljenju Dr. Oza, odgovor je NE! Međutim, ako se ne podvrgavaju plastičnim operacijama da bi izgledale sjajno, u čemu je njihova tajna? Nastavite čitati, u pitanju je nevjerovatno efikasan, siguran i jeftin proizvod!

Prije par sedmica, u svom showu, Dr.Oz nam je otkrio tajnu koju daje svojim slavnim klijentima u godinama koji žele da se brzo podmlade i izgledaju 10 do 15 godina mlađe, ali se plaše potencijalnog rizika od operacije ili botoksa. Iznenadili smo se kako je nevjerovatno jednostavna, jeftina i efikasna tehnika u pitanju. Morali smo je sami testirati i napisati poseban članak o rezultatima!

“Brojne starije slavne ličnosti priznaju da izbjegavaju operacije i da su se uspjeli podmladiti 10 godina zahvaljujući jednostavnom savjetu Dr.Oza.”
Najbolje rješenje za kožu za koje ste ikada čuli!
Dr. Oz je oduvijek čuvao svoju tajnu za uklanjanje bora za svoje bogate slavne klijente, sve do nedavno. Izjavio je da je morao otkriti svojim gledaocima rješenje jer mu je dosadilo da sluša bezbrojne priče gledalaca kako troše hiljade dolara na skupe proizvode protiv starenja ili opasne operativne zahvate koji mnogo obećavaju, a često donesu mnogo više štete nego dobrog. Nakon par sedmica, otkrio je svojim gledaocima jednostavno rješenje kojem su, prethodno, jedino slavni klijenti imali pristup!

U stvari, otkrio je ovo čudo za podmlađivanje onda kada su mu se brojni slavni prijatelji i klijenti počeli žaliti da im je hitno potrebno rješenje za podmlađivanje i produžavanje karijere, a da to nije odlazak na operaciju.

“Izgledala sam 10 godina mlađe za bukvalno nekoliko sedmica! Dr. Oz mi je spasio glumačku karijeru!”
U svojoj emisiji je izjavio da je oduševljen što je, nakon mjeseci i mjeseci napornog testiranja i istraživanja, njegov tim konačno došao do proizvoda koji može izbrisati nekoliko godina s vašeg lica. Iznenađujuće je to što je taj proizvod siguran za zdravlje i veoma jeftin. Radi se o arganovom ulju koje se prodaje pod nazivom Pure Argan Oila .

“Koliko ja znam, ovo je najbolje čudo protiv starenja ove decenije.”
Šta se krije u boci Pure Argan Oila?
Samo arganovo ulje.
Ništa više nije potrebno.

PrijePoslije
Ovo je dragocjen prirodni sastojak. Proizvodi se od voća Argania koje raste u sjevernoj Africi. Ovo je rijetka biljka. U svijetu postoji tek nekoliko plantaža arganije.

Arganovo ulje se brzo upija u kožu i lako prodite u duboke slojeve kože. Stimuliše proizvodnju kolagena i aminokiselina koje poboljšavaju fleksibilnost i elastičnost kože. U svijetu kozmetičkih proizvoda, arganovo ulje je najnoviji trend. 2009. godine su naučnici dokazali da smanjuje bore za 60% ako se koristi redovno. Zato je Pure Argan Oil jedno od najefikasnijih sredstava za podmlađivanje.

Arganovo ulje uklanja mrtve ćelije kože stimulišući proizvodnju novih slojeva epiderma. Zato postajete nekoliko godina mlađi usamo 2-4 sedmice. Što je ulje čišće, bržese odvija proces podmlađivanja. Pure Argan Oil ne sadrži nečiste sastojke.

Kako se koristi Pure Argan Oil?
Veoma jednostavno. Nanesite ga na kožu prije spavanja. Dr. Oz je napomenuo: “Ovaj proizvod sadrži veliku koncentraciju vitamina i mikroelemenata. Moj tim je otkrio da je arganovo ulje najbolji antioksidant koji štiti kožu od uticaja slobodnih radikala i preuranjenog starenja.

“Starenje je neprihvatljivo za glumice. Osjećam se kao nova žena! Hvala, Dr.Oz!”
Odlučili smo da ga testiramo!
Bili smo veoma uzbuđeni poslije emisije i nakon što smo dobili brdo pisama te smo željeli da i sami probamo ovo ulje prije nego napišemo ovaj članak hvale. Pitali smo ko želi volontirati od naših uposlenika. Dozvolite da vam predstavim Amiru Ganić, 57-godišnju majku 3 djece koja je jedva čekala priliku da testira ovaj proizvod. Evo njene priče…

Amirina priča i rezultati 14-dnevnog oživljavanja ćelija:
Amira je 57-godišnja majka 3 djece iz Sarajeva. Kao i većina žena njenih godina, godine su joj donijele neželjene bore. Amira kaže da je odlučila volontirati jer je frustrirana činjenicom da joj ništa što je prije probala nije pomoglo. Čak je razmišljala i o riskantnom i skupom faceliftingu. To joj je, na neki način, bila zadnja opcija.

Evo njenih rezultata…

PRVI DAN:

Nakon prvog dana korištenja proizvoda Pure Argan Oil , bila sam iznenađena kako je moja koža postala nježna i lijepa. Izgledalo je kao da je svaka pora na mom licu zategnuta ogromnim usisivačem.

Ne znam kako drugačije to da opišem! Osjećala sam tople trnce po obrazima. Pogledala sam se u ogledalo i vidjela da mi je lice malo malo rumenkasto, što je rezultat protoka krvi ka površini kože čime je započeto obnavljanje lica.

Nakon što je moja koža upila proizvod, lice mi je izgledalo čvršće i imalo je prekrasan sjaj.

DAN:
Nakon pet dana korištenja Pure Argan Oila, bila sam šokirana rezultatima.

Linije, tamne fleke, bore su bez sumnje vidljivo smanjeni pred mojim očima! Bila sam oduševljena rezultatima i bukvalno 15 godina mlađa. Kao da sam gledala kako bore jednostavno nestaju.

DAN:
Nakon 14 dana, ne samo da su sve moje sumnje nestale – NESTALE SU I BORE!

Bore na čelu, podbradak, opuštena koža na vratu, bore oko očiju pačak i staračke pjege su POTPUNO nestali. Nikad prije nisam vidjela ni osjetila da nešto tako može zategnuti kožu, nije bitno koliko skup proizvod bio!

Nakon 2 sedmice, moja koža se proljepšavala svakim danom sve više, sve dok nije postala lijepa i blistava kao što je bila prije 20 godina. Sada su sve moje prijateljice i rodbina šokirani. Nisu mogli vjerovati kakva promjena se desila i bili su uvjereni da sam ubrizgavala botoks!

Zaključak:
Korištenjem Pure Argan Oila, riješit ćete se 70% znakova starenja. Ovo ulje zateže kožu na vratu, hidratizira je i sprečava opuštanje kože koje dolazi s godinama.

Da li će ovo vama pomoći?
Postoji mnogo proizvoda za njegu kože, a većina njih je smiješno skupa. S obzirom na toliki izbor, prirodno je da ste skeptični i da ne vjerujete u ovakve rezultate. Zato ne želimo da vam obećavamo, samo želimo da vas izazovemo da uradite ono što je Dr. Oz preporučio u svojoj emisiji: probajte i uvjerite se sami!

tyblk.info

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno kopiranje!