Press "Enter" to skip to content

Državljanin BiH u Njemačkoj osuđen na doživotnu robiju: Na spavanju bivšu ubio čekićem

Državljanin Bosne i Hercegovine, star 50 godina, osuđen je na doživotnu robiju zbog ubojstva bivše djevojke čekićem.

Kako prenose njemački mediji, on je na samom početku suđenja priznao zločin, prenosi Aloonline.

Sud je presudio po zahtjevu Tužiteljstva, koje je navelo da je ubojstvo bilo krajnje brutalno, dok je obrana tražila kaznu od 11 godina.

Podsjetimo, još na početku suđenja državljanin BiH je priznao krivično djelo koje mu se stavlja na teret, te izjavio da preuzima svu odgovornost i želi se suočiti s krivicom. On je još izjavio da je, koliko se sjeća, partnericu napao čekićem, zadavši joj tri udarca.

Kako stoji u optužnici, 50-godišnji državljanin BiH je ubio svoju partnericu na spavanju, u njenoj kući u Gangkofenu, 9. srpnja, prošle godine. Mediji navode da je 46-godišnja žrtva već bila raskinula vezu sredinom lipnja, ali on je i dalje živio kod nje. Navodno, prije napada su se posvađali.

“Tek kada sam je udario, shvatio sam što sam uradio”, rekao je optuženi.

Sad već osuđeni ubojica je dodao da je ona insistirala da se on iseli iz kuće, te da mu je tada “pukao film”. Nije se mogao točno sjetiti svih pojedinosti te večeri, ali zna da je uzeo čekić iz garaže i udario je tri puta. Kada je shvatio što je uradio, kaže da se počeo tresti te da mu je čekić sam ispao iz ruku.

Nakon toga, prema vlastitom priznanju, popio je čaj, istuširao se, nahranio mačku i ponovo otišao do sobe da se uvjeri da je zaista mrtva.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *