Dvojica mladića ubila su se u automobilu kod Zadra. Bili su najbolji prijatelji

Jučer su kod Zadra u automobilu pronađena mrtva tijela dvojice mlađih muškaraca. Automobil je pronašao građanin u zadarskom predjelu Musapstan. On je i dojavio policiji.

“Jedan građanin dojavio je da je u tom dijelu grada pronašao automobil i dva tijela u njemu. Policajci su potvrdili dojavu. Očevid je u tijeku, u kojem će se utvrditi identitet osoba i okolnosti slučaja”, potvrđeno nam je iz policije.

Kako doznajemo, radi se o dvojici mlađih muškaraca. Prema raspoloživim informacijama s terena, ništa ne upućuje na počinjenje kaznenog djela.

Zadarski piše kako je riječ o dvojici mladića koji su izvršili samoubojstvo tako da su se zatvorili u automobil na Musapstanu i u njega sproveli plin iz ispušnog sustava.

HRT doznaje da je jedan mladić imao 22, a drugi 23 godine, te da su bili susjedi i najbolji prijatelji. Bili su u automobilu zadarskih registracijskih oznaka.

Očevid na mjestu događaja završen je u poslijepodnevnim satima. Odlučeno je da će tijela mladića biti prevezena na obdukciju u Zagreb i to zato što je, kako piše Zadarski, jedini sudski obducent u Zadru na godišnjem odmoru.

Index.hr

Portal Svjetlo Dunjaluka

Iznesite svoje mišljenje

Komentara