Press "Enter" to skip to content

EKIPA IZ DOMA ZDRAVLJA DOŠLA NA MJESTO UBISTVA, PA ZATEKLA MRTVU KOLEGINICU

Policija u Vladičinom Hanu (Srbija) uhapsila je Dragana S. (61) u selu Repince zbog sumnje da je kuhinjskim nožem ubio svoju suprugu Dušanku S. (55).

Zločin se dogodio u petak uvečer oko 21.30 sati, kada je Dragan presjekao vrat supruzi nakon što su imali svađu. Dušanka je preminula na licu mjesta, a pronađena je u lokvi krvi od strane njihove kćerke koja se vratila iz grada sa svojim djetetom.

U PROCESU RAZVODA

Prema informacijama mještana, par je već bio u procesu razvoda braka, iako su još uvijek živjeli zajedno pod istim krovom.

Dragan je izgubio posao u fabrici u Vladičinom Hanu koja je u stečaju, dok je Dušanka radila kao spremačica u domu zdravlja u istom gradu.

DIVNA OSOBA

Komšinice ubijene žene je opisuju kao divnu osobu s kojom su se često sretale na ulici, a kolege s posla hvale njenu posvećenost i ljubaznost.

Nakon zločina, radnici hitne pomoći su saznali da je ubijena žena njihova koleginica, što je izazvalo veliki šok među njima.

Osumnjičeni Dragan S. je priveden, a tužilaštvo je naložilo obdukciju tijela kako bi se utvrdile tačne okolnosti zločina. Još uvijek nije poznat precizan povod za ovu tragičnu situaciju.

(E.F. / Kurir)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *