Press "Enter" to skip to content

EMOTIVAN SUSRET NA KONCERTU ACE PEJOVIĆA I ALMIRE KOJOJ JE UPLATIO NOVAC ZA LIJEČENJE

Na sinoćnjem koncertu u Vitezu, Aco Pejović doživio je poseban trenutak koji će dugo pamtiti. Na bini se neočekivano pojavila djevojčica Almira Patković, kojoj je pjevač prije 10 godina spasio život uplativši novac za njeno liječenje.

Emocije su preplavile Aca Pejovića kada je ugledao Almiru na koncertu. Srdačno ju je zagrlio i poljubio u ruku, a onda su slijedili trenuci sjećanja na taj ključan trenutak prije deset godina.

“Nisam ovo očekivao. Rasplakali ste me. Neka si živa i zdrava, srce moje! Meni je ovoliko srce kad te vidim. Nisam ni znao da si ti ta beba, što sam je držao,” riječi su Aca Pejovića, kojima je izrazio svoju sreću i zahvalnost što je Almira dobro i zdravo.

Djevojčica je za ovaj poseban susret donijela pjevaču poklon, uključujući i njihovu zajedničku fotografiju koja je svjedočanstvo o njihovoj prethodnoj povezanosti.

Kada je Almira imala samo četiri mjeseca, suočila se s ozbiljnim zdravstvenim problemom koji je zahtijevao hitnu operaciju debelog crijeva. U tom teškom trenutku, Aco Pejović nije oklijevao i brzo je pritekao u pomoć, uplativši novac za njeno liječenje. Pjevač je također posjetio Almirinu porodicu i upoznao malenu djevojčicu, ostavljajući trajni trag u njihovim srcima.

Ovaj emotivan susret još jednom je pokazao kako umjetnost i humanost mogu spojiti ljude i ostaviti trajne veze. Almirin i Ačkov susret u Vitezu ostaju trajno sjećanje na snagu ljubavi i brige prema drugima.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *