Press "Enter" to skip to content

EMOTIVNA OBJAVA TRUDNE SUPRUGE UBIJENOG ENVERA: OTIŠAO SI, ALI SVAKAKO JE NEBO ZAPLAKALO

Folk pjevač Enver Kolašinac likvidiran je jučer ujutro u Nizozemskoj od za sada nepoznatog počinioca.

Iza Kolašinca je ostalo četvoro maloljetne djece sa ženom iz prvog braka a sa drugom suprugom Harisom Lotinac očekivao je peto dijete.

Porodica i brojni prijatelji te kolege od jučer se opraštaju na društvenim mrežama od Envera, a posebno emotivnu objavu napisala je njegova trudna supruga.
Njenu potresnu objavu prenosimo u cijelosti:

Bajram – eto želja od čovjeka koji je sebe vidio u slikama mojim sa mojim sinom, da ga odgojim u dobrog čovjeka, da se ponosim na njega i da će možda jednog dana bas on “ENVER” biti podrška u tome jer je i sam odgajan samo uz majku i startu je vidio svoju majku sebe u mene i mog sina.
Želju za šerijatskim vjenčanjem među nas je Allah podržao sa njegovom željom da tog dana prouči u ulozi mladoženje suru za hairli brak pred Allahom. Istog dana su bile suze radosnice i suze povodom saznanja da je njegov otac koga je slabo viđao kao dijete preselio.

Allah donosi odredbu da mu ispuni želju da se začne mali Enver na koga će se ponosit mnogi, Allah bit zadovoljan. Bio si mi najprije familija, bio si kao otac meni, mom sinu koji je u tebe vidio oca. Bio si brat, drug, prijatelij, najbolji muž.
Znao si da voliš beskrajno. Tvoje zadnje riječi su bile iskazivanje ljubavi, zadnja poruka: “Moram da idem dušo, dok nije kiša.. ” mislio je po hljeb i namirnice.

Otišao si, ali svakako je nebo zaplakalo, nisi izbjegao kišu. .

Allahova milost prema tebi je jaka – spasio te dušmana na način zbog kojeg će te uvest u Dženet. Moj Šehid.

Nosim te u sebi. Nosim dio tebe. Rodit ćes se na dan kad smo se i vjenčali i kad ti je otac preselio. Tvoj amanet je dar od Allaha.
Ostavio si mnoge hajrate.

Ostavio si velikog čovjeka.

Nisu ti dali da upoznaš sina kojeg si cijeli život sanjao kao najljepšeg i najboljeg momka kakav si i ti bio, ali čekat ćes nas u dženetu.
Hayat

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *