Press "Enter" to skip to content

ENES BEGOVIĆ SE POTRESNIM RIJEČIMA OPROSTIO OD SINA: “SINE MOJ, OVO JE…”

Sin popularnog pevača Enesa Begovića danas je sahranjen u Sarajevu, a Armina je na vječni počinak ispratio veliki broj ljudi.

Enesu su neizmernu podršku u najtužnijem danu u životu pružile prijatelji i brojne kolege među kojima su se našli Haris Džinović, Keba, Halid Bešlić, Mladen Bojičić Tifa, Šerif Konjević, Dragan Ćirković Ćira i mnogi drugi.

Mladi Armin ispraćen je u suzama, a jecaji su odzvanjali gradskim grobljem piše Grand. Skrhan od tuge i bola Enes se dirljivim riječima oprostio od svog Armina.

– Sine moj, ovo je posljednje zbogom, zauvijek ću te voljeti – rekao je Begović kroz suze.

Podsjetimo, Armin je premenuo trinaestog juna na Infektivnoj klinici u Sarajevu nakon što mu se vratila bolest sa kojom se borio godinama.

Inače, Enesov sin je trebao da se uskoro ostvari u ulozi oca, a kako prenose domaći mediji nejgova supruga je upravo danas, na dan njegove sahrane otišla u porodilište.

Armin je bio zaposlen u Ministarstvu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine.

Tim povodom oglasili su se iz ovog ministarstva.

“Tokom službene posjete Velikoj Britaniji zadesila nas je tužna vijest. Ministarstvo vanjskih poslova BiH ostalo je bez jednog člana kolektiva. Prerano nas je napustio kolega Armin Begović. Izražavamo iskreno saučešće Arminovoj porodici i prijateljima”, naveli su na Twitteru.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *