Press "Enter" to skip to content

Evo kako se Zlatan Ibrahimović odužio majci: Radila je sve da mu olakša djetinjstvo

Nakon toga se udala za kafanskog pjevača Šefika Ibrahimovića iz Bijeljine.

Majka Zlatana Ibrahimovića je čina sve kako bi prehranila svoju djecu, a sada joj se ovaj legendarni fudbaler odužio za sve što mu je omogućila u djetinjstvu.

Ona se rijetko pojavljuje u javnosti, a njen brat Gojko Gravić jednom prilikom je ispričao da je rođena u selu Prkos te da je sa 17 godina otišla raditi u Njemačku. S prvim suprugom je dobila kćerke Moniku i Violetu.

Nema sreće u ljubavi
Nakon toga se udala za kafanskog pjevača Šefika Ibrahimovića iz Bijeljine. S njim ima sina Zlatana i kćerku Sanelu. Ipak, njihov brak nije potrajao.

– Znala nas je tući i grditi. Nije imala sreće sa muževima. Ništa joj nije išlo kako je željela, ali nas je voljela – napisao je Zlatan u svojoj knjizi. U vanbračnoj vezi rodila je sina Aleksandra, a Zlatan je neko vrijeme živio kod oca.

Luksuzni apartman
Nakon što je postao slavan, odlučio je majci kupiti luksuzni apartman u Novalji da bude bliže svojim sestrama. Osim toga, u Švedskoj joj je kupio crkvu vrijednu 9,4 miliona eura, koju je kasnije srušio i na tom mjestu izgradio luksuzne stanove.

– Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, blizu Pagu da bude bliže sestrama. Želimo joj poslati Maxija i Vincenta, same, bez mame i tate. Trebaju se naučiti samostalnosti. Želim da neko vrijeme provedu u Hrvatskoj s bakom koja ih može štošta naučiti – naveo je Zlatan.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *