Press "Enter" to skip to content

FAHRUDIN IZ GRADAČCA POMOGAO KOLEGI IZ TURSKE KOJI JE ZAPEO NA GRANICI: “DAO SAM MU SVE I VRATIO SAM SE U BOSNU SA FLAŠOM VODE”

Dao sam mu novac, ključeve za popravak kamiona, dva hljeba, piletine i soka, sve što sam imao ja sam mu dao i vratio sam se u Bosnu sa flašom vode, navodi Fahrudin.K.

Da su vozači kamiona ljudi velikog srca dokaz je i slučaj sa graničnog prijelaza Macelj.

Na Facebooku je objavljeno kako je vozač kamiona iz BiH koji se zove Fahrudin pomogao turskom vozaču koji je ostao u kvaru na Macelju, a objavu prenosimo u cijelosti:

“Pozdrav opet divni momak se pojavio iz Asim Komerca, sinoć je na Macelju pomogao kolegi iz Turske koji je vozio humanitarnu pomoć koji je ostao u kvaru, bio sam svjedok. Čitao sam neki dan o njemu opet potez jednog momka o kojem sam saznao sve divne stvari opet je jasno zašto se momak trudi svi nešto misle o njemu a u stvari nitko ne zna tog momka, opet jedan potez koji me je rasplakao. Bili smo na Macelju zajedno dao je Turčinu 50 eura i hrane koji je vozio humanitarnu pomoć, međutim ovo me je dotaklo, rasplakao sam se, bolilo je za srce toliko da sam suze pustio. Pozdrav za Fahrudina i pozdrav za sve kolege i pozdrav iz Cazina.”

Vozač Fahrudin koji je inače iz Gradačca kazao je za naše portal GPMaljevac.COM da je kvar na kamionu bila blokada točka na desnoj strani prikolice, on mu je objasnio i to je bilo riješeno za par minuta.

Dao sam mu novac, ključeve za popravak kamiona, dva hljeba, piletine i soka, sve što sam imao ja sam mu dao i vratio sam se u Bosnu sa flašom vode, navodi Fahrudin.K.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *