Press "Enter" to skip to content

FIKRET SULEJMANOVIĆ: NERMINA SAM SE ODREKAO PRIJE 20 GODINA. PRIJATELJI KRIMOSI ĆE GA SAHRANITI

Fikret Sulejmanović, otac Nermina Sulejmanovića, rekao je da se srami svog sina koji je prije pet dana likvidirao troje ljudi. Potvrdio je informaciju da obitelj ne želi preuzeti Sulejmanovićevo tijelo, koje se već pet dana nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli.

Na pitanje ko će sahraniti Nermina, njegov otac kaže da to sigurno neće biti on.

“Nema ga ko od porodice sahraniti, to su njegovi prijatelji krimosi sredili već i organizirali. To što je on napravio, to ne može normalan čovjek napraviti, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to učinio”, rekao je otac ubojice, prenosi Blic.

“I jesam i nisam otac Nerminu. Sve ste vidjeli i čuli. Ja sam se njega odrekao prije 20 godina kada me počeo tući. Ipak je to dijete i da je najgori, dijete mi je. Cijeli život je po zatvorima zbog drugih kriminalaca, zbog raznih kaznenih djela. Kad god sam nešto pokušavao s njim, on se uvijek htio svađati sa mnom i tući i odustao sam od njega”, priča Fikret.

Kaže da je Nermin od malih nogu bio nasilnik.

“Bio je eksplozivan od malih nogu, nikada ne znaš što će učiniti. Još kad je bio peti, šesti razred bio je spreman da se potuče i sa mnom. Bio je Al Capone otkad se rodio i onda je upao u loše društvo”, priča dalje otac.

Fikret priča da je njegov sin bio manipulativan.

“Imao je on svoje ljude, bliske njemu, koji ga poznaju, ja nikad nisam bio blizak s njim. Kad biste ga upoznali, a da ne znate ništa prethodno o njemu, pomislili biste da Nermin nije loš čovjek. Veoma je bio eksplozivan i srčan, za sve bi gubio glavu”, navodi Fikret.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *