Press "Enter" to skip to content

Fotografija naručene kafe u kafani u BiH osvaja internet: Amerikanci naručili kafu pa se iznenadili sa onim što su dobili

Fotografija kafe naručene u Lutvinoj kafani u Travniku posljednjih dana hit je na društvenim mrežama, a jedinstvena usluga koja donosi “merak na tacni” je ono što je oduševilo mnoge.
Američki par pustolova Audrey i Harry kreatori su bloga “The Bugdet Savy Traveller”, a nedavno su podijelili fotografiju kafe kakvu dobijete u Bosni i Hercegovini.

Naime, dvojac je ranije posjetio Bosnu i Hercegovinu, a na svom Facebook profilu podijelili su “šta to dobijete kad naručite kafu u BiH”.

“Naručio sam kafu u Bosni. Dobio sam ovo”, pisalo je uz snimak.

Fotografija je prethodno podijeljena na Redditu, a ubrzo se proširila i na druge društvene mreže i izazvala niz komentara.

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE.

Naime, prikazana je bosanska kafa kakvu služe u kultnoj Lutvinoj kafani u Travniku, a uz koju pored tradicionalnog rahat lokuma dobijete cigaretu i šibice.

Audrey i Harryja kao i njihove pratioce iz SAD-a, ali i drugih zemalja, to je posebno iznenadilo, a većina je bila oduševljena.

“Služe vam cijelo iskustvo”, “savršena prezentacija”, “merak”, bili su samo neki od komentara.

Foto: Facebook/Reddit

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *