Press "Enter" to skip to content

Gdje ovaj svijet ide? Prodala tek rođene blizance kako bi otplatila dugove i kupila mobitel

Jedna novopečena mama iz Kine svoje novorođene blizance je prodala za 7.400 funti (oko 8.300 eura) kako bi otplatila dugove s kreditnih kartica i kupila sebi novi mobilni.

Dječake mlađe od dvije nedjelje prodala je u dvije različite porodice koje žive 700 kilometara dalje od njenog rodnog grada, prenosi britanski Daily Mail.

Ženu i njenog partnera je uhapsila policija, porodicama koje su kupile djecu prijeti 10 godina zatvora, a bebe su predane na starateljstvo babi i dedi.

Policija je otkrila da je žena koja se preziva Ma blizance rodila početkom septembra, a kako su bili rođeni prijevremeno, smješteni su u inkubator. Njen partner, prezimena Vu, nije se pojavio u bolnici pa je Ma odlučila da djecu proda strancima.

Kineski mediji prenose kako je rekla da je to uradila jer je “bez novca i u velikim dugovima”, a da joj njena porodica nije htjela pomoći jer ne odobravaju što je zatrudnjela prije braka.

Vu se navodno javio tek kad je saznao da je prodala djecu kako bi zatražio svoj dio zarade i time otplatio kockarske dugove, prenosi blic.rs

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *