Press "Enter" to skip to content

Goran Bregović o kćerkama: Jedna je muslimanka, druga je budista, a treća pravoslavne vjeroispovesti

Goran Bregović iz braka sa Dženanom Bregović ima tri kćerke, Emu, Lulu i Unu, a njegov privatni život uvijek je privlačio pažnju javnosti.

S obzirom da je on po majci Srbin, a po ocu Hrvat, i sam je „mješanac“.

Goranova supruga je muslimanka, a sve tri kćerke su različite vjere. Jedna je muslimanka, druga je budista, a treća pravoslavne vjeroispovesti.

– Moja djeca kada su bila mala su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vrijeme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu – budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja djeca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovdje – izjavio je Bregović ranije za „Blic“ i dodao:

– A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvijek biti naši. Liječeni naši. Teško je u životu se od toga izlečiti – rekao je Brega.

One Comment

  1. Laila Laila January 7, 2023

    Toje velika radis nakom toliko godina upoznala sina jasam zaplakala Ali fala alahu ispaloje dobro alah ili bog kakoga drugi nazivaju pomaze svima nojemi fala za sve amin alah ugbrr ❤️🤲

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *