Press "Enter" to skip to content

HOROR: OTAC NAMJERNO OSTAVIO BEBU U KOLIMA DA UMRE NA VRUĆINI, HTIO DA BUDE SAM U STANU

Otac tinejdžer iz Klivlenda optužen je za ubistvo nakon što je priznao da je namjerno ostavio svog maloljetnog sina da umre u automobilu na vrućini.

Lendon Perot (19) je u četvrtak odveo svog jednogodišnjeg sina koji nije davao znake života u  bolnicu u Klivlendu u Ohaju, gdje je ljekarima rekao da je svog sina ostavio samog na trenutak kako bi otišao do toaleta.

Pokušaji da se dijete oživi bili su neuspješni, a policija je kasnije postala sumnjičava jer je rekao nekoliko nelogičnosti.

Na kraju je priznao da je namjerno ostavio dijete u vrelom autu nakon što je policija na snimcima sa nadzornih kamera vidjela da je on sina ostavio u kolima u 8.30 ujutru i vratio se tek u 13.50, tačnije poslije pet sati.

Dok je dijete sjedelo vezano u autu, temperatura je dostigla 30 stepeni celzijusa, a policija kaže da je unutrašnja temperatura automobila vjerovatno bila oko 54 stepena.

  • Bilo je teško da gledamo na kameri kako dijete umire pred našim očima – rekao je policijski inspektor.

Otac se vratio do auta kada je trebalo da krene po ženu s posla. Inspektori vjeruju da je dijete ostavljeno u automobilu da bi njegov otac ostao sam u stanu tokom dana, piše Metro news.

Izgleda da se nije radilo o zaboravljanju djeteta, već o namjernom činu kako mu dijete ne bi smetalo dok je u kući – rekao je šef policije.

Lendon je optužen za ubistvo, ugrožavanje djece i ubistvo iz nehata, prenosi Telegraf.

Ovaj 19-godišnji tata je takođe rekao policiji da je bio svjestan šta može da se desi kada se dijete ostavi u vrelom automobilu.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.