Press "Enter" to skip to content

Horor u BiH: Muškarac preminuo nakon što ga je namjerno vozilom udario Irman Žerić koji se i “pohvalio” prijatelju

U bihaćkom naselju Privilica jučer oko 17 sati automobilom je udaren Elvis Bajramović koji je jutros preminuo, potvrđeno je za Klix.ba. Prema svemu sudeći, njega je namjerno udario Irman Žerić koji se tereti za ubistvo.

“Istraga je još u toku. Možemo potvrditi da se radi o krivičnom djelu ubistvo. Bila je prvo teško saobraćajna nesreća gdje je vozač automobila udario pješaka koji je jutros preminuo”, rekao nam je glasnogovornik MUP-a USK Bahrudin Dželalagić.

Prema nezvaničnim informacijama Žerić je namjerno vozilom udario Bajramovića zbog ranijih nesuglasica koje su imali. Policija sprovodi istragu, a slučaj je okvalifikovan kao ubistvo.

Na društvenim mrežama je procurila zastrašujuća prepiska s Facebooka u kojoj se Žerić hvali prijatelju “da se osvetio” i priznaje da je udario “Ekija” automobilom.

“Osvetio sam se brate. To je to”, napisao je u poruci i pri tome poslao fotografiju.

Prijatelj ga pita “šta je to bolan”, na šta odgovara: “Udario Ekija autom. On pjehe išao. Svega mi, kraj priče brate. Morao sam se osvetiti i to je to”.

Iza Elvisa Bajramovića je ostala supruga i dvoje maloljetne djece, a Žerić je uhapšen koji će nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost Tužilaštva USK.

Klix

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *