Press "Enter" to skip to content

Horor u Srebreniku: Mladić pretukao maloljetnu djevojku, govorio joj da odabere mjesto gdje će je ubiti

Tukao je bokserom u glavu, davio je, vukao, ujedao.

U Srebreniku se prošlog četvrtka se odvijala prava drama. Kako saznaje portal “Avaza” 21-godišnji Dženis Ćosić pretukao je maloljetnu A.F., koja ima 16 i po godina.

A. F. je bila u vezi sa Ćosićem, te je saznala da ju je on prevario. Na njegovo insistiranje su se našli da porazgovaraju, i onda počinje agonija koja je trajala skoro dva sata. Ćosić joj je oduzeo telefon tako da nije mogla pozvati policiju ili nekoga u pomoć.

Kada ga je pitala zašto je prevario, Ćosić je maloljetnicu prvi put udario šakom. A. F. mu je uzvratila udarac u samoodbrani. Onda su se nemilosrdni udarci nastavili. Tukao je bokserom u glavu, davio je, vukao, ujedao, te joj je rekao da pronađe mjesto gdje će je ubiti.

Nesretna djevojka je sve vrijeme vrištala, i kada su došli do mjesta Ćehaje konačno se otrgla iz ruku nasilnika i pobjegla. Trčala je do obližnjeg Binga u Srebreniku, gdje je Ćosić opet stigao. Uspjela je doći do mobitela, ali je nasilnik strpao u automobil.

Maloljetna A.F. se uspjela izvući, te je otišla do obližnjeg salona u centru grada. Iako je nasilnik opet tu krenuo vući, ujedati i stjerao je u ćošak, nesretna djevojka je pobjegla, otišla kod prijateljice a zatim u policiju.

Dženis Ćosić je bio priveden na informativni razgovor. Porodica maloljetne djevojke je angažovala advokata, a u cijeli slučaj su uključeni i socijalni radnici.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *