Press "Enter" to skip to content

Hrvat (25) ubijen u Njemačkoj. Navodno ga nakon svađe izbo 22-godišnjak iz BiH

HRVAT Stjepan J. (25) izboden je u Münchenu, a od ozljeda je i preminuo. Navodno ga je ubio 22-godišnjak iz BiH.

Tageszeitung piše da je u subotu navečer na lokaciji Karl-Marx-Ring došlo do verbalnog okršaja koji je završio ubojstvom.

Prolaznik je pronašao tijelo Hrvata i sve prijavio policiji. Prema pisanju njemačkih medija, mladić je kobne večeri igrao stolni tenis s prijateljima, pili su pivo i raspravljali. U društvu ih je bilo petero. No rasprava se na kraju pretvorila u svađu.

Društvo ostavilo izbodenog prijatelja u parku
Tinejdžer (18) koji je te večeri bio u društvu s Hrvatom je navodno pokušao spriječiti 22-godišnjaka da ozlijedi mladića. Nije uspio te je zadobio posjekotinu na ruci. Ljudi iz društva su pobjegli i ostavili 25-godišnjaka u parku, piše Tageszeitung.

Nije poznato hoće li i osobe koje su pobjegle odgovarati te je istraga trenutačno usredotočena na osumnjičenog počinitelja, kazala je tužiteljica iz ureda javnog tužitelja u Münchenu. Stephan Beer, šef odjela za umorstva u Münchenu, kaže da su četvorica mladića pobjegla jer ih je bilo strah.

“Osumnjičenik je fizički vrlo superioran. Visok je dva metra, težak preko 100 kila. Bojali su se. Mislili su da je 25-godišnjak samo ozlijeđen, bio je mrak…”, komentirao je Beer.
Index.hr

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *