Press "Enter" to skip to content

I LOPOVA IMA POŠTENIH: NAKON ŠTO SMO OBJAVILI VIDEO KRAĐE, MUŠKARAC VRATIO UKRADENE LANČIĆE

Krađa se desila (03.12.2022) u popodnevnim satima oko 13:30 sati muškarac u tandemu sa ženskom osobom otuđio je veću količinu srebrenih lančića, tačnije 5 komada. Nakon ulaska u Silver shop koji se nalazi u tržnom centru Merku u Sarajevu muškarac i za sada nepoznata ženska osoba krenuli su u akciju.

Prvo su zapričali te zbunili radniku objekta, a onda iskoristili njenu nepažnju u ukrali 5 srebrenih lančića. Sigurnosne kamere snimile su cijelu krađu.
Nakon objavljenog video klipa na portalu Crna-Hronika, muškarac sa snimka vratio je svih 5 lančića u silver shop koji se nalazi u tržnom centru Merku u Sarajevu.

Ovu informaciju potvrdili su nam vlasnici objekta.

“Moguće da čovjek i nije lopov nego mu se pružila prilika i on je ukrao. Vjerovatno nije nadao da će se video objaviti i da će ga svi vidjeti. U jutarnjim satima ulazi u radnju, i kaže Izvini, samo da vratim lančiće i ode. Vjeruj mi nisam ni ja mogao da vjerujem. Možda se prepao kad su u komentaru pisali da za svaki lančić može odgovarati do 3 mjeseca robije.” – izjavili su iz Silver shop objekta.
I lopova ima poštenih…

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *