Press "Enter" to skip to content

IBRAHIMOVIĆ OTKRIO ŠTA MISLI O RATU U UKRAJINI: Da budem iskren…

Rat u Ukrajini prva je tema širom svijeta.

O ovoj temi je upitan i Zlatan Ibrahimović tokom pres konferencije reprezentacije Švedske koja u četvrtak igra baraž za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Švedska će igrati protiv Češke, a pobednik tog meča će za plasman u Katar igrati protiv Poljske koja je zbog izbacivanja Rusije prošla direktno u finale.

“Teško je govoriti u ratu, jako je teško. Svoju poruku prenosim kroz fudbal. Igraćemo fudbal i probaćemo na taj način da širimo energiju i ljubav. Tragično je ovo što se danas događa, ne bi uopšte smelo. Trebali bismo da rešavamo stvari na normalan način u 2022. godini, a ne da prolazimo kroz ratove u kojima ljudi moraju da pate zbog stvari zbog kojih ne bi trebali. Upravo smo prošli pandemiju, izašli iz nje i počeo je rat…”, rekao je Ibrahimović.

Golgeter Milana zatim dodaje:

“Želim da budem pozitivan, da delim ljubav i imam mir. Mir i ljubav. To je ono za šta se zalažem i nadam se da će doći što pre. Da budem iskren, gasim TV i ne pratim medije. Rečeno mi je, priča se o tim dešavanjima, ali ne pratim. Nadam se da će se stvari rešiti, ali izbegavam da pratim. Ja sam protiv svega i protiv rata, teško je, ali fokusiram se na neke druge stvari”, priznao je 40-godišnji napadač.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *