Press "Enter" to skip to content

Ispovijest Elvedina Hamzića: Nisu me vezali, ali sam se osjećao svezanim, želi mi “poturiti” dijete

Elvedin je konačno riješio ispričati šta se tačno dešavalo i je li zaista bio otet.

Želim staviti tačku na cijelu ovu priču. Policija je o svemu obaviještena i ne želim više da se priča o meni, kazao je ovo u ispovijesti za “Avaz” Elvedin Hamzić, mladić iz Lukavca oko kojeg se posljednjih dana u javnosti digla velika prašina nakon što je njegova porodica objavila da je nestao.

Od dramatičnog apela do informacija da je Elvedin otet i drogiran te da je djevojka Dženita Mujčinović trudna i da je on otac, do konačnog “bijega” iz zatočeništva, na adresu našeg portala svakodnevno su pristizale razne informacije i od porodice djevojke, ali i najbližih Elvedina Hamzića.

Elvedin je konačno riješio ispričati šta se tačno dešavalo i je li zaista bio otet.

– Išao sam u policiju i sve ispričao. Punoljetni smo i ona i ja. Ona mi želi “poturiti” dijete. S kim je spavala, ne znam i ne interesira me, ali kad drugom nije uspjela, želi meni poturiti. Upoznao sam je 14. decembra, tada smo imali odnos i oko 28. decembra. Mi smo izašli, ona je rekla: “Ostat ćeš kod mene” – kazao je Elvedin.

Objasnio je da ga u njenoj kući niko nije bukvalno držao svezanog, ali da su mu zaprijetile njena nana i majka da će ga, ako ode, neko ubiti.

– Na niske grane sam pao. Nisu oni mene vezali ni drogirali, samo sam hodao s njenom majkom po kafanama. Vidio sam da su problematične. Moji su htjeli da me nađu. Njena nena je rekla: “Ako on pobjegne od tebe, njega će neko naći i ubiti.” Šta god kažu nena i majka ja potvrđujem. Nisu me vezale, ali sam se osjećao svezanim. Ako hoću u vanjski WC, morao sam ostaviti novčanik da neko ne misli da ću pobjeći – kazao je Hamzić.

Tvrdi da dosad nije imao komplikacije sa zakonom ni policijom te da želi da tako ostane.

– Djevojka se meni prva javila na Facebooku, slala mi slike na kojima je gola, imam sve dokaze. Imam i poruke i snimke kako su mi prijetili. Neka se na ovome završi. Ne želim više da me traže, ne želim ni sebi ni njima probleme – istakao je ovaj mladić.

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno kopiranje!