Press "Enter" to skip to content

Ispovijest Munevere Ohranović koju je pretukla “snaha” u Rajlovcu: Žele nam oteti kuću!

Mersiha Karić je bila u vezi s mojim rahmetli bratom, nasilno se ponašaju i žele da nam otmu kuću, kaže potresena Munevera Ohranović.

Nakon što je objavljena vijest o drami u Rajlovcu, da je bivša snaha pretukla zaovu u ulici Safeta Ahmetspahića, akteri ovog nemilog događaja ispričali su za portal “Avaza” šta se tačno desilo i kako je došlo do inicidenta zbog kojeg je morala intervenirati policija ali i služba Hitne pomoći.

Žele im oteti kuću

Pretučena Munevera Ohranović (52) za “Avaz” je kazala da je napadnuta prije nekoliko dana. Tvrdi da ženu, za koju se prvobitno tvrdilo da je njena snaha, poznaje tek godinu dana.

Mersiha Karić, koja se sumnjiči da je prva tukla Muneveru je bila u ljubavnoj vezi sa njenim rahmetli bratom Elmedinom Bećirovićem. Kada je Elmedin preminuo, počeli su problemi jer Mersiha i njen sin Eldin žele, prema tvrdnjama Munevere i njene majke Bibe, da im otmu kuću.

– Pisalo je da me snaha prebila. Ja tu ženu znam od prije godinu od kada se doselila u kuću mojih roditelja. Izjavljeno je da me je ona prebila, nije samo ona, nego i njen sin Eldin Hadrović koji me prvi napao a onda su me “izmlatili” kao i moje roditelje – kazala je Ohranović.

Dodala je da Mersiha Karić želi nasilu da preuzme kuću i da zbog toga imaju velike probleme i sukobe.

– Ni ona ni Eldin Hadrović mi nisu u srodstvu. Prebili su me, imam povrede – govori drhtavim glasom Munevera Ohranović.

Policija dolazila 40 puta

Nemaju mira i ne mogu spavati od problema.

– Oni se ponašaju nasilno otkako su došli, već godinu dana kako su se doselili u kuću. Majci su slomili kuk, ocu su razbili glavu. Mene po drugi put napada Eldin.  Sve je prijavljeno policiji. Prvi put kad je napao majku, sestru i mene, od tad nikad nismo pozvani. Policija je dolazila bezbroj puta. Ovo je kuća moje majke, mog oca i brata rahmetli, koji je umro prije godinu dana pod sumnjivim okolnostima – ističe Munevera.

Dodala je kako im je na vrata policija dolazila 40 puta, međutim to nije urodilo plodom.

Na kraju se zapitala da li iko u državi može da zaštiti nju i njenu porodicu.

Muneverina sestra Edina i majka Biba su potvrdile ovu priču.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *