“Istuću te, pa reći da si pao”: Stanivuković objavio snimak prijetnje u policiji

“Ovo nije samo napad na mene, ovo je napad na Republiku Srpsku”, rekao je Stanivuković

Poslanik PDP-a u NS RS Draško Stanivuković večeras je u Narodnoj skupštini iznio šokantne tvrdnje da je policijski inspektor u Policijskoj stanici “Centar” Banjaluka prijetio smrću Ivanu Begiću, prenosi televizija BN.

Samo nekoliko sati nakon što je PDP-ov narodni poslanik, Draško Stanivuković, prijavio da mu je razbijena šajba na automobilu i probušene gume, novinska agencija SRNA, Alternativna televizija kao i Radio televizija RS objavili su vijesti da je Ivan Begić, najbliži Stanivukovićev saradnik, odbio da ide na poligrafsko ispitivanje u policiji.

Ivan Begić, saradnik Draška Stanivukovića, negira sve ove navode i tvrdi da je 12. 2 . bio samo u prostorijama policijske stanice Lazarevo u pratnji brata Draška Stanivukovića, kako bi prijavili slupan automobil ispred kuće. Tek danas je, kaže dobio poziv od policije i otišao na saslušanje koje je trajalo satima.

Begić je rekao da će se podvrgnuti poligrafskom ispitivanju samo ukoliko mu policija pokaže poziv za navodno jučerašnji poziv policije.

Draško Stanivuković večeras je u Narodnoj skupštini iznio šokantne tvrdnje da je policijski inspektor u Policijskoj stanici “Centar” Banjaluka prijetio smrću Ivanu Begiću.

Stanivuković je večeras tokom sjednice Narodne skupštine pokušao da pusti snimak na kojem policijski inspektor MUP-a RS upućuje prijetnje smrću Ivanu Begiću tokom današnjeg ispitivanja, međutim Stanivukovića je puštanje snimka zabranjeno zbog čega se on pobunio.

Snimak koji je Stanivuković pominjao na kom se čuje kako policijski inspektor MUP-a RS prijeti Ivanu Begiću, Stanivuković je prethodno objavio na svojoj Facebook stranici što je prenijelo više portala.

U momentu kada je Stanivuković pustio snimak, potpredsjednik NS RS je Stanivuković izrekao opomenu a nakon toga je Klub SDS-a zatražio pauzu kako bi se utvrdila vjerodostojnost snimka.

Nakon pauze, Stanivuković je ukazao da je ugrožena bezbjednost njegovog saradnika i njega, te da o ovom snimku treba sutra da raspravlja NS RS, piše Fokus.

“Ovo nije samo napad na mene, ovo je napad na Republiku Srpsku”, rekao je Stanivuković.

❗️❗️ПРИЈЕТЊЕ СМРЋУ у ПОЛИЦИЈСКОЈ СТАНИЦИ мом сараднику Ивану Бегићу!

❗️❗️ ПРИЈЕТЊЕ СМРЋУ у ПОЛИЦИЈСКОЈ СТАНИЦИ мом сараднику Ивану Бегићу!❌Инспектор ЋЕ ГА ИСТУЋИ па онда рећи да је сам ПАО НИЗ СТЕПЕНИЦЕ!‼️ Ово је врх МУПА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!❓ Од кога да тражимо ЗАШТИТУ‼️ МУП да се ХИТНО изјасни о афери ПРИЈЕТЊЕ СМРЋУ у полицијској станици!‼️ Захтјевам од портпаролке МУПА Марије Маркановић да ДЕМАНТУЈЕ лаж да је Иван Бегић јуче одбио ПОЛИГРАФСКО ТЕСТИРАЊЕ јер њен потпис стоји да је то било јуче.✔️ Иван Бегић је тек данас 13.02. саслушан и изјавио да ће се подвргнути ПОЛИГРАФСКОМ ТЕСТИРАЊУ уколико му доставе изјаву у којој је јуче одбио тестирање.❌ Такав документ у МУПУ НЕ ПОСТОЈИ!‼️ Послије овог видео записа знам да ми је ЖИВОТ УГРОЖЕН до највећих могућих мјера као и мом сараднику Ивану Бегићу.‼️ Уколико неко дирне неког од мојих чланова породице пријатеља и сарадника имате доказ драги грађани да знате ко је!***❗️❗️ PRIJETNJE SMRĆU u POLICIJSKOJ STANICI mom saradniku Ivanu Begiću!❌Inspektor ĆE GA ISTUĆI pa onda reći da je sam PAO NIZ STEPENICE!‼️ Ovo je vrh MUPA RS!!❓ Od koga da tražimo ZAŠTITU‼️ MUP da se HITNO izjasni o aferi PRIJETNjE SMRĆU u policijskoj stanici!‼️ Zahtjevam od portparolke MUPA Marije Markanović da DEMANTUJE laž da je Ivan Begić juče odbio POLIGRAFSKO TESTIRANjE jer njen potpis stoji da je to bilo juče.✔️ Ivan Begić je tek danas 13.02. saslušan i izjavio da će se podvrgnuti POLIGRAFSKOM TESTIRANjU ukoliko mu dostave izjavu u kojoj je juče odbio testiranje.❌ Takav dokument u MUPU NE POSTOJI!‼️ Poslije ovog video zapisa znam da mi je ŽIVOT UGROŽEN do najvećih mogućih mjera kao i mom saradniku Ivanu Begiću.‼️ Ukoliko neko dirne nekog od mojih članova porodice prijatelja i saradnika imate dokaz dragi građani da znate ko je!

Gepostet von Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković am Mittwoch, 13. Februar 2019

Portal Svjetlo Dunjaluka

Iznesite svoje mišljenje

Komentara