Press "Enter" to skip to content

“IZDAHNUO MU JE NA RUKAMA” Menadžer Enesa Begovića otkrio detalje tragedije: Vratila se bolest koju je imao ranije…

Informacija da je sin poznatog pevača Enesa Begovića iznenada preminuo zabezeknula je javnost.

Kako saznaju mediji, Armin Begović životnu bitku uzgubio je danas u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo u 29. godini, a uskoro je trebalo i da postane otac, što je potvrdio i pevačev menadžer.

Naime, kako nam je otkrio Enesov najbliži saradnik, Arminu se vratila autoimuna bolest od koje je bolovao i ranije, a sa ocem je bio do poslednjeg daha i izdahnuo mu je na rukama.

– Nažalost, informacija je tačna. Umro je naš Armin. Verujte mi, uopšte nismo svesni da se ovo dogodilo. Enes je ni u kakvom stanju, šta da vam kažem, ostala mu je samo ćerka sada… Arminu je suprugu trebalo da se porodi za koji dan. Vratila mu se bolest koju je imao ranije, ponovo se pokrenula, neka autoimuna bolest. Bio je u bolnici, u Sarajevu, Enes je sve vreme bio uz sina, pogotovo poslednjih par dana, nije se odvajao od njega i kreveta otkad se sve ponovo pogoršalo. Do poslednjeg trenutka je bio sa njim… Svi smo šokirani, verujte mi. Enes nije u stanju da govori, ne mogu vam opisati tu bol. Svi smo umrli sa Arminom – istakao je Begovićev menadžer, prenosi Republika.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *