Press "Enter" to skip to content

JAJCE OKOVANO TUGOM: Danas ispraćaj djevojke (24) koja je preminula pod tragičnim okolnostima (FOTO)

Izvor: Jajce online

Nakon tragične nesreće Mande Sivonjić (37), Jajce je ponovo okovano tugom. Šok i nevjerica zavladala je prekjučer u poslijepodnevnim satima među stanovnicima mjesta Barevo, koje se nalazi u općini Jajce, nakon što se proširila vijest o nesretnoj smrti 25-godišnje djevojke Ilhane Krak, piše Jajce online.

– Možemo potvrditi da su naši službenici u nedjelju u poslijepodnevnim satima zabilježili događaj samoubistva u kojem je vješanjem život oduzela 25-godišnja djevojka Ilhana Krak – rekao je Bare Pršlja, načelnik PU Jajce.

Komšije su je, kako svjedoče, posljednji put vidjeli prekjučer u jutarnjim satima kako odlazi u trgovinu, no ponašala se uobičajeno i ničim nije odavala da nešto nije u redu i da bi mogla počiniti tako strašan čin.

Motivi zbog čega se ova mlada djevojka ubila ostali su nejasni, jer svojim ponašanjem nije ukazivala da bi se mogla odlučiti na tragičan čin.

Komšije i prijatelji su za Ilhanu imali samo riječi hvale. Navode da je bila izrazito lijepa, pametna i radišna, ali i povučena djevojka. Ničim nije odavala da ima bilo kakvih problema.

O navedenom događaju je upoznat kantonalni tužilac, a potrebne mjere na kompletiranju događaja poduzeli su policijski službenici OKP PU Jajce.

Dženaza i ukop su danas nakon ikindije namaza (17h)

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno kopiranje!